Wordt mijn woning nou mooier met die verwarmingsleidingen?

De huidige verwarmingsleidingen zijn ook opbouw en in het zicht. Elke verblijfruimte heeft zijn eigen stijg- en retourleiding. Deze leidingen komen met het aanbrengen van de nieuwe installatie te vervallen. Voor de nieuwe installatie worden nieuwe leidingen in de woning aangebracht. 

Doordat de huidige stijg- en retourleidingen in de verschillende kamers worden verwijderd, ontstaan per kamer 2 gaten met elk een diameter van circa 3 cm in de vloer en het plafond. Deze gaten worden door Woonplus brandwerend en netjes afgewerkt. 

Woonplus zal met neutrale doppen of afwerkplaatjes de gaten in de vloerafwerking afwerken. Indien bewoners nog beschikken over een restant van de vloerafwerking kan de vloerafwerking hiermee worden hersteld of aangeheeld. 

Het leidingwerk brengen wij zo netjes mogelijk aan op de wanden. De bewoner heeft de keuze om de leidingen in de kleur wit te laten uitvoeren en door gebruik te maken van de strippenkaart een koof te plaatsen om deze indien gewenst aanvullend af te werken. 

In de modelwoning aan de Josef Oreliosingel 159 is het eindresultaat te zien. Bewoners en andere belanghebbenden kunnen daar ter plekke zien wat er na de ingreep veranderd in de woning.