De Wiltonflats

117 seniorenappartementen

De ‘Wiltonflats’ liggen aan de Noordvestsingel, de Parkweg en de Burgemeester Honnerlage Gretelaan in Schiedam-Nieuwland. Vanaf oktober 2021 worden ze ingrijpend verbouwd. Zo ingrijpend, dat het resultaat gelijk is aan nieuwbouw. Medio 2022 verwachten we de eerste 39 woningen op te leveren.De appartementen krijgen allemaal een nieuwe, frisse uitstraling. Ze variëren in grootte van circa 50 m2 tot 75 m2. Er zijn zowel drie- als vierkamerappartementen. De woningen beschikken allemaal over een zonnig balkon op het zuiden. Daarnaast hebben de bewoners toegang tot een mooie binnentuin.

Levensloopbestendig

De appartementen in de Wiltonflats worden levensloopbestendig gemaakt. De woningen zijn straks rollator toegankelijk, op de galerijen wordt ruimte voor scootmobielen gemaakt en natuurlijk beschikken de flats over goede, betrouwbare liften. 

Comfortabel en energiezuinig

De appartementen worden dankzij alle energievoorzieningen ook heel comfortabel en energiezuinig. Denk hierbij aan triple glas (behalve de bovenste verdiepingen, die krijgen vanwege technische beperkingen HR++ glas), zonnepalen en een collectieve verwarmingsketel. De woningen worden ook technisch voorbereid op de toekomstige aansluiting op het warmtenet.

Start verhuur

Als woningcorporatie verhuren wij onze woningen uitsluitend via WoonnetRijnmond.nl. Zorg er daarom voor dat u bij Woonnet Rijnmond ingeschreven staat. Hoe langer uw inschrijfduur, hoe groter de kans dat u voor een woning in aanmerking komt. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan in elk geval zo snel mogelijk.
De verhuur van onze (ver)nieuwbouwwoningen starten wij circa drie maanden voor de oplevering.