In de Buurttuin

74 seniorenappartementen & 71 eengezinswoningen

Langs de Parkweg verrijst een gloednieuwe buurt met de veelzeggende naam 'In de Buurttuin'. Met haar brede stoepen, veel groen en talrijke speelplekken biedt de buurt straks alle ruimte voor gezellige ontmoetingen. In totaal verrijzen er 238 eengezinswoningen en appartementen. Daarvan zijn er 145 bestemd voor de sociale verhuur. De bouw is inmiddels gestart.

71 eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn circa 100 m2 groot en worden verhuurd in het duurdere sociale huursegment. Ze hebben vier kamers en zonnige achtertuinen met een achterom. In de tuin is ook een privé berging te vinden. 

Zeer energiezuinig

De woningen zijn voorzien van triple glas en beschikken over een warmtepomp en vloerverwarming. Op het dak liggen zonnepanelen. Omdat de woningen zo energiezuinig zijn, betaalt u voor deze woningen een zogenaamde energieprestatievergoeding (EPV). Wat dit precies inhoudt, kunt u hier lezen.
De oplevering van de eerste 27 woningen verwachten we in juni 2022.

74 seniorenappartementen

Bij de entree van de Parkweg aan de Burgemeester van Haarenlaan worden 2 kleinschalige appartementengebouwen gerealiseerd. Elk gebouw bestaat uit 37 appartementen met drie kamers en een ruim balkon op het zuiden. Ze zijn circa 75 m2 groot. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en uiteraard een lift. De appartementen zijn allemaal bestemd voor senioren (55+).

Zeer energiezuinig

Ook de appartementen zijn zeer energiezuinig. Ze zijn voorzien van triple glas en beschikken over een collectieve warmte- en koudeopslag installatie. Er is vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer, wat ze extra comfortabel maakt. Op het dak liggen zonnepanelen. 
De oplevering van de eerste 37 appartementen verwachten we eind 2022.

Start verhuur

Als woningcorporatie verhuren wij onze woningen uitsluitend via WoonnetRijnmond.nl. Zorg er daarom voor dat u bij Woonnet Rijnmond ingeschreven staat. Hoe langer uw inschrijfduur, hoe groter de kans dat u voor een woning in aanmerking komt. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan in elk geval zo snel mogelijk.
De verhuur van onze nieuwbouwwoningen starten wij circa drie maanden voor de oplevering.

Meer informatie?

De overige woningen in dit project worden koopwoningen of woningen in de vrije-huursector. Deze worden verkocht of verhuurd via Van Wijnen West. Op de website 'Meedoen in de Buurttuin' vindt u nog veel informatie over dit mooie project.