Park Harga

8 riante eengezinswoningen

Centraal langs de groene Poldervaart en dicht bij alle voorzieningen ligt Park Harga. In deze nieuwe, duurzame woonwijk mochten we al eerder 21 eengezinswoningen verhuren. Daar komen nu nog acht woningen bij. We verwachten de woningen in april 2022 te kunnen opleveren. Ontbijten in de ochtendzon

Met een vloeroppervlak van circa 125 m2 kunnen we deze woningen met recht riante sociale huurwoningen noemen. Ze vallen dan ook in het duurdere sociale huursegment. De woningen tellen vier kamers en een ruime zolder. In de op het oosten gelegen tuin is het heerlijk ontbijten in de ochtendzon en vindt u een privé berging.

Zeer energiezuinig

De woningen zijn voorzien van triple glas en beschikken over een warmtepomp en vloerverwarming. Op het dak liggen zonnepanelen. Omdat de woningen zo energiezuinig zijn, betaalt u voor deze woningen een zogenaamde energieprestatievergoeding (EPV). Wat dit precies inhoudt, kunt u hier lezen.

Start verhuur

Als woningcorporatie verhuren wij onze woningen uitsluitend via WoonnetRijnmond.nl. Zorg er daarom voor dat u bij Woonnet Rijnmond ingeschreven staat. Hoe langer uw inschrijfduur, hoe groter de kans dat u voor een woning in aanmerking komt. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan in elk geval zo snel mogelijk.

De verhuur van onze nieuwbouwwoningen starten wij circa drie maanden voor de oplevering.