Buurtbeheer

Onze wijk- en buurtbeheerders zorgen ervoor dat het voor u fijn wonen is in uw wooncomplex of buurt. Ze houden alles scherp in de gaten en komen zo nodig in actie om problemen te voorkomen of te verhelpen. Ze controleren bijvoorbeeld de schoonmaak en letten erop dat er geen afval in de portieken wordt gezet. Maar ze signaleren ook manke­menten, zoals slecht sluitende deuren of losse tegels. En als het om kleine dingen gaat, verhelpen ze die zelf. 

Waar nodig werken ze ook samen met hand­having, wijkagenten, politie en de gemeente. Zo zorgen ze ervoor dat de algemene ruimtes schoon, heel en veilig blijven. Wijkbeheerders hebben deels dezelfde taken als de buurtbeheerder, maar hebben extra aandacht voor het signaleren, voorkomen en aanpakken van lichte overlast. Denk bijvoorbeeld aan een burenruzie, geluidsoverlast of jongerenoverlast.

Onze buurtbeheerders zijn er vooral om u te helpen
Onze buurtbeheerders komen niet alleen controles uitvoeren. Ze zijn er vooral ook om u te helpen. Wilt u bijvoorbeeld afval kwijt terwijl de vuilcontainer vol is? Of maakt u zich zorgen om een buurtbewoner? Vertel ze dat dan gerust. Dat stellen ze erg op prijs.

Onze beheerders kunnen zeker niet alle problemen oplossen, maar weten vaak wel de weg naar de juiste instantie of hulpverlener. Overigens houden ze ook van een gewoon gezellig praatje. Dus spreek ze gerust eens aan als u ze ziet! Ze zijn herkenbaar aan hun bedrijfskleding met Woonplus­logo. 

Bent u verhuisd naar een nieuwe woning?
Dan nemen onze buurtbeheerders graag de tijd om met u kennis te maken. Hiervoor maakt de beheerder een week of zes nadat u de sleutel ontving een afspraak met u. We horen dan graag hoe uw woning bevalt én we vertellen wat u allemaal van ons kunt verwachten. Michel heeft al heel wat bezoekjes achter de rug. Hij vertelt er hier graag over.


Wie zijn uw wijk- en buurtbeheerder?

Hieronder stellen we onze wijk- en buurtbeheerders graag aan u voor. Ze hebben elk hun eigen ‘stukje Schiedam’ in beheer. Dit houden ze via vaste looproutes in de gaten. Op deze looproutes kunt u zien wanneer uw beheerder bij u in de buurt is. Wilt u hem of haar graag spreken? Dan kunt u ons dit ook telefonisch laten weten. Bel hiervoor tussen 8.30u en 16.30u naar 010 - 20 45 100.

Let op: vanwege enkele wisselingen in het team is de informatie op de looproutes verouderd. In februari maken we ze weer actueel. Ook breiden we deze pagina binnenkort uit. Zodra alles gereed is, informeren wij u hierover via het Woonplus Nieuws. Ontvangt u dit nog niet? Meld u dan hier aan voor de mailinglijst.

Dion
Wijkbeheerder
Noord, West
Centrum

Looproutes

Michel van den Hoek

Michel
Wijkbeheerder
Nieuwland, Oost
Zuid

Looproutes

Fred Fukkink

Fred
Buurtbeheerder
Centrum, West, Woudhoek, Spaland

Looproutes

Prashant
Buurtbeheerder
Noord 
Groenoord Midden

Looproutes